Kiszállítási információk

Szállítási díj Magyarországon egységesen 1 490 Forint, 19 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes! Az Utánvétnek külön díja van, ami 500 Ft, ez hozzáadódik az 1 490 Forintos kiszállítási díjhoz, tehát Utánvét esetén 1 990 Forint a kiszállítás.

Fizetési feltételek

Vásárlóink kétféle fizetési mód közül választhatnak: Előreutalással illetve, ha a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot.


Hány napon belül kapom meg a rendelésem?

Munkanapon a 12:00-ig leadott rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, a 12:00 után leadott rendeléseket 2 munkanapon belül juttatjuk el a futárnak, aki az átvételtől számított következő munkanapon szállítja ki a csomagot. Ez 3-5 munkanapot jelent.

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás pontos időtartamáról a futárszolgálat küld e-mailt.

Honnan tudhatok meg bővebb információkat a csomagom állapotáról?

Amint átadtuk szerződött futárszolgálati partnerünknek a csomagodat, e-mailben küldünk egy értesítést, amiben lesz egy csomagszám, mellyel nyomon követheted a rendelésed útját partnerünk weboldalán.

Nem talált otthon a kézbesítő? Ingyenesen újra kiszállítjuk!

Amennyiben nem talál otthon a futár a kézbesítés napján, a következő munkanapon újra meg fogja próbálni a kézbesítést! Bővebb információt a többszöri kézbesítésről a GLS ügyfélszolgálata tud adni.